top of page

BIO RESONANTIE

Ons lichaam is ons persoonlijk elektro-magnetisch veld dat
trilt uit zichzelf (eigen-frequentie) en zo voortdurend een eigen, unieke frequentie uitzendt.

Sterke (+) en zwakke (-) elektromagnetische trillingen ontstaan door chemische processen in onze cellen, door het ontvangen en verwerken van emotionele belevingen en ook door ziels-ervaringen. 
Onze trillingen worden gevormd in, door en met iedere cel, orgaan, chakrabaan. Ook ons eigen astrale lichaam (Soulbody) en auraveld vibreert in, door en met ons huidige fysieke lichaam.

Onze persoonlijke energie is onzichtbaar,

maar via de Bio Resonantie machine wordt onze energetische informatie zichtbaar!
 

Dit meettoestel maakt gebruik van de elektro-magnetische trillingen van ons zelf: onze positieve en negatieve elektromagnetische huishouding - momenteel in ons lichaam aanwezig - wordt met behulp van een meetsonde gemeten en daarna vertaald via het aangesloten leesapparaat dat een persoonlijk energierapport weergeeft.

Bij een volledig Bio Resonantie consult wordt eerst een uitgebreide manuele energiemeting uitgevoerd op de behandeltafel d.m.v. klankschalen (fysieke energiemeting 1*) en stemvorken (zielkundige energiemeting 2*).

De cliënt zelf gebruikt zijn/haar fysieke lichaam als kompas (*3) en voelt bewust mee.

Aansluitend volgt dan de meting met de Bio Resonantie machine (*4). Door deze vier manieren van meten in een consult te plaatsen krijgen we een zeer duidelijk beeld van de energetische toestand van de cliënt

Uit ervaring kan ik deze meerwaarde voor ons welzijn ten zeerste aanraden! Het is een dankbare aanvulling op onze persoonlijke en zielkundige ontwikkeling...

 

LET WEL:

een Bio Resonantie meting geeft GEEN medische rapport weer zoals bij een bloed-, cardio-, orgaan-, pH- of andere klinische test!

Ik meet je energetische waarden via chakra-banen, meridianen en hersenactiviteit.

Deze waarden geven echter wel een duidelijk beeld over je vitaliteit, immuniteit en productiviteit alsook lezen we welke (ver)storende invloeden jouw lichaam uit balans houden door een tekort of te veel ervan.

De energetische meting van een lichaam is in de Chinese Geneeskunde even belangrijk als andere onderzoeken. Hun acupunctuur en acupressuur technieken werken trouwens volledig volgens deze leer.

Het uitgebreid Bio Resonantie meting-verslag rapporteert o.a. volgende energie-storingen en/of -blokkades die zichtbaar kunnen worden:

- meridianen (chakra's)

- organen en orgaansystemen

- immuunsysteem

- brein

- allergieën ( en intoleranties)

- toxische stoffen (o.a. zware metalen, pesticiden)

- straling

- mineralen en/of vitaminen

- water 

- zuurstof

- pH-waarde

De energetische metingen zijn er dus op gericht om storingen en/of blokkades die ons fysiek, mentaal en zielkundig uit balans (kunnen) brengen op te sporen. Dit holistisch onderzoek richt zich op het uiteindelijk (re)activeren van ons zelfgenezend vermogen.


Volledig Bio resonantie consult:

Duur: 2 uur

Tarief: 50 euro (als deel van lopende therapie)

                 70 euro (als eenmalig consult + advies)

Via kinesiologie kan worden "gevoeld" welke elementen en supplementen zoals kruiden, bloesems, tincturen, etherische oliën, planten... heilzaam zijn voor de cliënt. Er wordt advies gegeven i.v.m. het juiste water en de juiste voeding, het juiste gebruik van de meridianenklok, de gepaste bewegingen, ondersteuning van stenen, kristallen, klanken, aroma's...


Checkup Bio Resonantie (enkel via machine):

Duur: 45 minuten

Tarief: 30 euro (los van therapie)


 

<><><><><><><><><><><><><><><><><><>


Bio Resonantie therapie
Dit is een alternatieve geneeswijze die 
de  chakra, meridiaan, orgaan of lichaamszone dat uit balans of verstoord is via een specifiek bepaalde trillingsfrequentie van elektro-magnetische en revitaliserende aard voedt.

Tijdens een behandeling wordt gewerkt op de behandeltafel of de XL-yogamat op de grond.

Ik maak gebruik van medische magneten,  shungite en heilzame stenen/kristallen, klankschalen (op of rond het lichaam),

healing-stemvorken, drum-resonantie, resonantiestaven, binaurale klanken,

kleurlampen, ultraviolet-/ infraroodstralen, aroma's en manuele energie.

Soms werkt de cliënt mee door humming- en/of tappingtechnieken, bewegingen.

Tijdens een bio-resonantie behandeling wordt de lichaamseigen energie geconnecteerd met positieve, heilzame en sterkende energieën. Op deze manier kunnen we cellen, organen, chakra’s en meridianen terug in hun kracht plaatsen en het fysieke en/of mentale lichaam aanzetten tot opruimen en ontladen van verstorende energie, ziekteverwekkers en gif.

Op het einde van de bio resonantie behandeling volgt steeds een relaxatie die de energetische huishouding de tijd en ruimte geeft om diep in te werken op astraal en fysiek niveau.

Bio Resonantie therapie-sessie:

Duur: ruim anderhalf uur.

Tarief: 50 euro

 

Bio Resonantie therapie sessie

met checkup meting en aanvullend advies:

Duur: 3 uur

Tarief: 70 euro

Via kinesiologie kan worden "gevoeld" welke elementen en supplementen zoals kruiden, bloesems, tincturen, etherische oliën, planten... heilzaam zijn voor de cliënt.

Er wordt advies gegeven i.v.m. het juiste water en de juiste voeding, het juiste gebruik van de meridianenklok, de gepaste bewegingen, ondersteuning van stenen, kristallen, klanken, aroma's...

bottom of page